Cégünkről

Több mint 15 év tapasztalat

Cégünk 2008-ban alakult a jászberényi Aprítógépgyár zártkörűen működő részvénytársaság karbantartási-, szerszám- és készülékgyártási divíziójából a tevékenységek részleges átvételével. Egyik fő profilunk az egyedi gép- és gépelemgyártás, speciálisan pedig a fogazott gépelemek, amelyben segítségünkre van az e területen szerzett évtizedes gépgyártási ismeretanyagunk, valamint a kis- és közepes megmunkálási tartományt lefedő gépparkunk.
Meghatározó tapasztalattal rendelkezünk a gépgyártás területét érintő forgácsolt alkatrészgyártásban, valamint a prototípus illetve sorozat gyártásban is. Szintén kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk hegesztett és megmunkált acélszerkezetek gyártásában, valamint szerszám- és készülékgyártásban is.

Az Unimodul Kft. a 2008-as alapításától kezdve már két telephelyen várja kedves partnereit Jászberényben gép és gépelem gyártási igényeiknek megfelelően.

A gyártandó alkatrészek és gépek teljes körű kivitelezését le tudjuk bonyolítani a tervezéstől a komplett gyártási folyamaton keresztül a beüzemeléssel, igény szerint szervizeléssel bezárólag.

Az egyedi gyártás mellett a kis és közepes sorozat gyártás, 5 tengelyes megmunkálások, fogazott alkatrészek teljes palettája is megtalálható a profilunkban.

Releváns tapasztalattal rendelkezünk a nagy méretű hegesztett és forgácsolt alkatrészek gyártásában. Rendelkezünk a gyártáshoz szükséges eljárás minősítéssel.

Üzemünkben precíz szerelő csapatunk a bonyolult szerelési munkákat is bizonyítottan kiváló minőségben elvégzi.

Folyamatainkat ERP rendszer támogatja a hibamentes és 100%-os szállítási pontosságunk biztosítása érdekében. Megbízhatóságunk és rendelkezésre állásunk biztos hátteret biztosít partnereinknek a folyamatos fejlődésükhöz.

Csapatunk

Mindig precíz és tettre kész
Turóczi István

Turóczi István

gyártásinformatikai
mérnök
ügyvezető igazgató

Szabó Zoltán

Szabó Zoltán

karbantartási mérnök
műszaki vezető

Gonda Tamás

Gonda Tamás

Forgácsoló üzemvezető

  worker

  Lépjen velünk kapcsolatba

  AZ ÉVEK MUNKÁJA SZÁMOKBAN

  Elképzeléstől a megvalósításig

  Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően CNC szerszámgépeinken képesek vagyunk a nagyobb darabszámú igények magas minőségen történő kielégítésére is. Széleskörű ismereteinknek és kooperációs kapcsolatainknak köszönhetően a gyártandó alkatrészekés gépek teljes körű kivitelezését le tudjuk bonyolítani a tervezéstől a komplett gyártási folyamaton keresztül a beüzemeléssel, igény szerint szervizeléssel bezárólag.

  215

  Elégedett ügyfél

  2906

  Projekt

  37363

  Legyártott alkatrész