pályázataink

VÉGSŐ KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:   UNIMODUL KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

PROJEKT NEVE: MIKRO-, KIS-, ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

A hitelprogram-Termékleírásban szereplő-azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 25.000.000 Ft

Vállalkozásunk az Unimodul Kft,  a GINPOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében 25.000.000 Ft támogatott kölcsönre jogosult.  A hitelkeret összegét vállalkozásunk a hitelprogram célja szerint a likvid működésnek zavartalan biztosításához szükséges készletbeszerzések és működési költségek finanszírozására fordítja.

PROJEKTTEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ: Szabó Zoltán, TEL.: +36-30/382-1339 E-MAIL: zoltan.szabo@unimodul.hu;

GYAKORNOKI FOGLALKOZTATÁS TÁMOGATÁSA AZ UNIMODUL KFT.-

Cégünk, az Unimodul Kft. 4,02 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 4 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból a cég egy fő gyakornokot vettünk fel és a gyakornoki feladatok ellátásához szükséges eszközöket szereztünk be.

Projekt adatai:

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: Unimodul Kft.

PROJEKT CÍME: Gyakornoki foglalkoztatás támogatása az Unimodul Kft.-nél

SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 4 018 356 Ft

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 100

PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

Számtalan, a fémmegmunkálási területen működő alkatrészgyártó cég szenved a piacon szakképzett munkaerőhiánytól. A munkaerő megtartásának, bővítésének egyik alappillére lehet, hogy a fiatal pályakezdőket felkarolva, kitanítva, hosszú távú megbízható munkahelyet teremtenek a vállalkozások. Ezzel nemcsak a gyakornokok szakmai hozzáértését, tudását fejlesztik, hanem alkalmazásukkal biztos alapot teremtenek a jövőben egy a cégért elhivatott munkavállaló megszerzésének. A projektünk is erre a célkitűzésre építettük.  

Természetesen a kötelezően előírt továbbfoglalkoztatás mellett a gyakornoki kiírás, program keretében 1 fő pályakezdő fiatalt veszünk fel. A gépi forgácsoló alapvető eszköze a szerszám befogók, ezekkel lehet a megmunkálási folyamatokat elvégezni. A pályázat keretében a gyakornoki munkavégzéshez elengedhetetlen eszközöket is beszereztük: Mivel a megmunkálások alkalmával nagypontosságú, speciális (excenteres) megmunkálás történik, továbbá a marási munkálatok esetében a munkadarabokat szükséges rögzíteni, így a projektbe ezeket az eszközöket is beterveztük és beszereztük.

Cégünk, az Unimodul Kft. elsődleges célja továbbra is, hogy a foglalkoztatást még tovább bővítse!

PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2017.06.12.

PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.2.4-16-2016-000603

PROJEKTTEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ: Szabó Zoltán, TEL.: +36-30/382-1339 E-MAIL: zoltan.szabo@unimodul.hu;

 TECHNOLÓGIAI MEGÚJULÁSUNKHOZ KAPCSOLÓDÓ FEJLESZTÉSÜNK TÁMOGATÁSA 

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: UNIMODUL KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 70,00%

A PROJEKT CÍME: „TECHNOLÓGIAI MEGÚJULÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ FEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA AZ UNIMODUL KFT.-NÉL”

SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 26 499 999 FT

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.8-20-2020-00379

A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2021.03.08.

A BESZERZETT GÉP PONTOS TÍPUSA: 1 DB DMG MORI CLX 550 

 

A cégünk, az UNIMODUL Kft. 26,50 millió forint támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 49 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból technológiai megújulást hajtottunk végre.

 

Vállalkozásunk eddig működése során és a jövőben is elkötelezett a termelékenység növelésére, nyitott a fejlődésre, technológiai megújulásra, valamint a koronavírus által okozott negatív gazdasági hatás kompenzálására. Ilyen gazdasági helyzetben is kiemelten fontos számunkra, hogy beruházás révén termelékenységünket növeljük és az alkalmazotti létszám megtartása mellett vállalkozásunk technológiai megújulást hajtson végre.

 

A pályázat keretében egy nagy értékű, speciális CNC esztergagép beszerzése valósult meg, amely a cégünk jelenlegi termelési technológiájában megújulást eredményezett.  A beszerzett eszköz pontos típusa 1 db DMG MORI CLX 550 eszterga. A projekt eredményeként előállított termékek minősége javult, a technológiai folyamatok felgyorsultak, költségeink csökkentek. Ez jelentős idő, költségcsökkenést és technológiai megújulást eredményezett számunkra!

Továbbra is elődleges célunk, hogy alkalmazottaink számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítsunk, a megrendelők számára pedig minőségi, pontos, nagy kapacitású termékeket tudjunk gyártani. A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-1.2.8-20-2020 pályázatán 26,50 millió forint támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta az 49 millió forintot. 

 

További információ kérhető:

UNIMODUL KFT. 5100 Jászberény Telep utca 2.

Telefon/fax: +36-57-520-789; unimodul@unimodul.hu

ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓS BERUHÁZÁSUNK TÁMOGATÁSA

 

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 5 011 495 FT

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50,00 %

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: UNIMODUL KFT.

PROJEKT CÍME: ADAPTÍV INNOVÁCIÓS FEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA AZ UNIMODUL KFT.-NÉL

PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-2.1.8-17-2018-02365

PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSI IDŐPONTJA: 2019.07.04.

 

Vállalkozásunk, az UNIMODUL KFT. 5,01 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, a „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A több mint 10,02 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból technológiai fejlesztést hajtottunk végre.

 

A gépipar nagy százalékban egyedi gyártású gépelemeket használ. A nagyobb vállalatok költséghatékonysági és biztonsági szempontból azon vállalatokat részesítik előnyben, amelyek képesek az általuk kiszervezett tevékenységeket saját maguk teljes körűen és megbízhatóan elvégezni. A projekt megvalósítása során egy nagy értékű CNC huzalszikraforgácsoló gépet szereztünk be. A gép segítségével gyártott termékeink listája ugrásszerűen növekedett, ezáltal a hatékonyságunk is.

 

A CNC géppel készített termékek minősége, pontos szállítási határideje biztosítja partnereink elégedettségét, és új partnerek szerzését a piacon. Egyértelműen látható, hogy a fejlesztéssel az vállalkozásunk versenyképessége jelentősen megnövekedett, és a termékek előállítási költsége csökken. A legyártott összetett kubatúráju alkatrészek mellett az új, gyártási folyamatunkat, mint új szolgáltatást a piacon értékesíteni kívánjuk. Ezzel kimagaslóan magas technológiai színvonalat tudunk garantálni a gép-és gépelem gyártás piacán, melyet csak kevesen tudnak ma Magyarországon biztosítani, viszont az igény rendkívül magas rá elsősorban az exportpiacokról.

 

A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-2.1.8-17 pályázatán 5,01 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta a 10,02 millió forintot.

 

További információ kérhető:

UNIMODUL KFT. 5100 Jászberény Telep utca 2.

Telefon/fax: +36-57-520-789; unimodul@unimodul.hu

NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA VÁLLALKOZÁSUNKNÁL

 

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 3 000 000 FT

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 100 %

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: UNIMODUL KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-4.1.3-19-2019-00163

PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSI IDŐPONTJA: 2021.03.01.

 

Vállalkozásunk, az UNIMODUL Kft. 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, a „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 3 millió forintos összköltségvetésű beruházásból egy napelemes rendszer telepítését valósítottuk meg.

 

A projektünk megvalósítása során célul tűztük ki a megújuló energiaforrások alkalmazásának fokozását vállalkozásunknál. A projektünk egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképességünk erősítését, a környezetterhelés csökkentését, illetve az UNIMODUL Kft. rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését. A beruházás során egy 15 kWp teljesítményű megújuló energia előállítására képes napelemes rendszer és a hozzá tartozó eszközök kerültek beszerzésre. Az eszközök mindenben megfelelnek a vonatkozó európai irányelveknek, szabványoknak, illetve az azokat harmonizáló magyar rendeleteknek, szabványoknak, környezetvédelmi előírásoknak.

 

A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-4.1.3-19 pályázatán 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége 3 millió forint volt.

 

További információ kérhető:

Szabó Zoltán, 

 +36-30/382-1339 

zoltan.szabo@unimodul.hu

ÚJABB GYAKORNOKI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA AZ UNIMODUL KFT.-NÉL

 

PROJEKT ADATAI:

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: Unimodul Kft.

PROJEKT CÍME: Gyakornoki program megvalósítása az Unimodul Kft.-nél

SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 4 350 356 Ft

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 10

PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2019.11.08.

 

Vállalkozásunk 4,35 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 4,35 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból a cég egy fő gyakornokot vettünk fel és a gyakornoki feladatok ellátásához szükséges eszközöket szereztünk be.

 

PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA: 

Napjainkban jellemzően az alkatrészgyártó cégeknél nehéz megtartani a szakképzett munkaerőt. Általánosságban elmondhatjuk, hogy az alkatrészgyártó cégek többsége munkaerőhiányban szenvednek. A munkaerő megtartása pedig egyik alappillére lehet egy vállalkozás jövőbeli fejlesztéseinek is. Ezt felismerve valósítottuk meg a projektünket. A kötelezően előírt továbbfoglalkoztatás mellett a gyakornoki kiírás, program keretében 1 fő pályakezdő fiatalt vettünk fel.

 

A gyakornok pontos munkaköre: irodai gyártási előkészítő. Ez a tevékenység magában foglalja a gyártási programok elkészítését, gyártási technológia ismeretét, elkészítését, valamint a műszaki tervezést és modellezést is. A gyakornok kezdetben az elvállalt munkák alapján bővíthette tudását anyagismeret és méréstechnikai területeken. A munkája során azonban elsődlegesen nagyméretű, kézzel nem mozgatható alkatrészeket rajzokat készített, mely során alapos ismeretet szerzett a rajzolvasásban és nem utolsó sorban a tűrések-illesztések fogalmával. Ezen tudások nélkülözhetetlenek a projektünk zárását követően, hogy pontos, precíz alkatrészeket tudjon a vállalkozás gyártani munkája alapján a megrendelőink számára.

 

Cégünk, az Unimodul Kft. elsődleges célja továbbra is, hogy a foglalkoztatást még tovább bővítse!

 

PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.2.4-16-2019-03751

PROJEKTTEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ: Szabó Zoltán, 

TEL.: +36-30/382-1339 

E-MAIL: zoltan.szabo@unimodul.hu

 

.